fbpx

BODO SUPERŽIVILA RES ODPRAVILA RAKA?

Ko človek dobi diagnozo RAK, se mu v sekundi spremeni življenje. Čez glavo se mu začnejo poditi razne misli – od najbolj črnih scenarijev, do optimističnih, velikokrat pa čez čas pride tudi tista vdanost v usodo.

PREBERI VEČ

Tudi ljudje, ki so zdravi, imajo velikokrat globoko zadaj v sebi misel, da lahko zbolijo – nenazadnje, bolezen je postala že tako pogosta, da vsak pozna nekoga, ki ima ali pa je imel raka.

Na bolezen rak nas vseskozi opozarjajo mediji, ravno tako pa vseskozi iz okolice dobivamo signale, da že vsaka stvar lahko povzroča raka – od hrane do mobilnih telefonov.  Dobivamo pa tudi sugestije, kaj lahko storimo sami, da bi bolezen preprečili.

Eden izmed nasvetov je tudi, da moramo JESTI SUPERŽIVILA, saj se bomo z njihovo pomočjo se bomo uspešno obvarovali raka.


Preden berete dalje v upanju, da boste v tem prispevku dobili seznam živil s katerimi boste živeli večno in nikdar zboleli…

… globoko vdihnite …

in se zavedite, da to ni mogoče.

Ne bom vam dal takega seznama. Ker to preprosto ni realno.

Še onkologi vedno znova opozarjajo, da superhrana v resnici ne preprečuje in ne zdravi raka. A zato ni nobenih dokazov na podlagi katerih bi to lahko nesporno trdili.

Res je – obstaja hrana, ki je bolj zdrava, kot druga. Obstaja hrana, ki predstavlja manjše tveganje za pojav raka in ostalih bolezni. In tudi znanstveni dokazi kažejo, da ima način prehranjevanja velik vpliv na to, kakšno bo naše zdravje.

Ampak … jaz sem realist, in čeprav velikokrat iščem rešilno bilko, poskušam razmišljati realistično – če je res, da lahko določena hrana popolnoma pozdravi raka, zakaj v tem primeru ne ozdravijo vsi, ki ga imajo? Je to res zato, ker slučajno ne marajo grenkobe goji jagod? Ali pa, ker niso oboževalci brokolija?

SEVEDA NE.

Postavimo razmišljanje naprej – če bi vedeli, da boste 100% ozdraveli, a bi, kljub temu, da sovražite česen, le-tega jedli vsak dan? Oz. če bi bili 100% prepričani, da je res, da vsakodnevno uživanje česna zmanjša tveganje raka debelega črevesja pri ženskah? In, če je to res – zakaj samo pri ženskah? Kako je pa z moškimi? A pri moških pa pomaga čebula?

Priznam, danes sem malo kritičen glede teme. Spominjam se namreč časov, ko sem sam zbolel. In jaz sem se pozdravil s hrano. Izključno narava je bila tista, ki me je pozdravila. Zdravniki so namreč dvignili roke nad mano. Ampak za to ni bil zaslužen česen. Ne brokoli. In ne goji jagode. Tukaj so bile ure in ure prebiranja tega, kaj lahko moje telo dobi in česar ne more. Testiranje. Resnično sem se podal v to, da se pozdravim in poleg vsega imel še res res močno voljo. Jaz trdim, da me je pozdravila formula, ki sem jo odkril in z njo pozdravil črevesje od zdravja katerega je močno odvisno to, če je zdravo celo telo. In verjamem v to. Nikakor pa ne podpiram tega, da so super živila pridobila na priljubljenosti ravno na račun obljub, kaj vse lahko naredijo za naše zdravje. Ker četudi to lahko naredijo, je to možno le v primeru, če jih uživamo v res res velikih količinah. Česar pa ne počnemo.

Zakaj kupovati 2 izdelka, ča pa lahko dobite 2 v enem - Vitagest!

Ker z nakupom Vitagesta dobite praktično 2 različna izdelka v enem

HCL + prebavni encimi v enem izdelku!