fbpx

PREHRANSKO SVETOVANJE

Hrana nas spremlja prav vsak dan. Njen namen pa ni samo, da nas nasiti, temveč tudi, da izboljša naše razpoloženje (ali pokvari, če jo zlorabljamo).

Zdrava prehrana blagodejno vpliva na um in telo ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju, lepšemu videzu in zdravju.

Uživanje zdrave prehrane ne sme biti naporno in težavno.

Postati mora izraz globoke ljubezni do življenja in sebe.

Hrana vpliva tudi na celjenje in regeneracijo, ki sta nujna za zdravje, a jo vseeno prepogosto zanemarjamo.

Zato sem se odločil, da ponudim strokovno prehransko svetovanje.

Moja vizija je, da kot prehranski svetovalec čim več ljudem pomagam do zdravja in obenem boljšega počutja – verjemite, sam prav dobro vem, kako je, ko nimaš energije niti za osnovna dnevna opravila.

Pred leti sem bil namreč hudo bolan.

Zdravniki so nad menoj obupali – potem pa sem se ozdravil sam, s pomočjo hrane.

Sem živi dokaz, da je hrana najboljše zdravilo.

In zdaj vem, da lahko pomagam tudi tebi.

S pravilnim dojemanjem in odnosom do hrane se bo izboljšalo tvoje počutje, izginilo pa bo veliko simptomov, ki jih s seboj prinašajo slabe prehranjevalne navade.

Različne bolečine, slabo počutje – vse je povezano s hrano.

Na žalost se pogosto ne zavedamo kakšen vpliv ima prehrana na naše telo.

Vzporedno s prehranskim svetovanjem pridobiš tudi znanje in izkušnje, ki ti bodo koristile celo življenje – pomagaš si pri izbiri in načinu prehranjevanja, ki je zate najbolj primeren.

In na hrano ne boš več gledal/a skozi oči – postal/a boš sam svoj strokovnjak za prehrano.

PODROČJA, KJER TI LAHKO POMAGAM

OSEBNI PRISTOP

Ne glede na cilj ti bom s pomočjo pravilno zastavljenega načina prehranjevanja in oblikovanja jedilnika pomagal do rezultatov.

Zaradi lastnih izkušenj vem, kako pomembna je prehrana in želim to znanje predati naprej.

Kot prehranski svetovalec se trudim, da je cena optimalna, zagotavljam pa najvišjo kakovost storitve.

Si pripravljen/a zaživeti na novo?

PREHRANSKO SVETOVANJE ZAJEMA

1. ANALIZO PREHRANJEVANJA POSAMEZNIKA

Z analizo načina prehranjevanja ti bom kot prehranski svetovalec natančno pokazal, katerih snovi zaužiješ premalo in katerih preveč. Na podlagi te analize ti kot prehranski svetovalec nato pripravim jedilnik oziroma svetujem, kako spremeniti prehranjevalne navade in se izogniti morebitnim krivcem za tvoje zdravstvene težave kot tudi težave pri doseganju zastavljenih ciljev na področju hujšanja, pridobivanja mišične postave, gibljivosti, kondicije, doseganju športnih rezultatov itd.

2. SESTAVA JEDILNIKA

Po pogovoru, ki ga lahko opraviva tudi preko Skypa, bom izvedel veliko več o tvojem življenjskem slogu, prehranjevalnih in delovnih navadah, urniku, spanju, gibanju in počutju. Nato prejmeš jedilnik, ki je prilagojen tvojim ciljem oziroma potrebam in življenjskemu slogu.

Jedilnik bo zavzemal hrano, ki ti bo nudila primerno količino vseh potrebnih hranljivih snovi za izboljšanje zdravja in za doseganje ciljev pri oblikovanju telesa.

3. INDIVIDUALNA PRIPOROČILA

Kot prehranski svetovalec se trudim razumeti prav vsakega posameznika. Zato nisem pristaš nikakršnih diet, temveč te naučim s pravilno zastavljenim jedilnikom in vzdržnim načinom prehranjevanja, dosegati želene cilje oziroma rezultate.

Z upoštevanjem kaj najraje ješ in seveda tudi jedi, ki jih ne maraš, ter upoštevajoč tvoje časovne in službene omejitve, bom zate oblikoval jedilnik, ki ti bo pisan na kožo.

Za dosego cilja je priporočljiva prehrana, ki bo zate vzdržna, obenem pa bo poskrbela za vnos vseh nujno potrebnih hranil, ki ti bodo pomagala pri doseganju zastavljenega cilja.

4. SVETOVANJE V ZVEZI S PREHRANSKIMI DOPOLNILI

Tukaj ti bom kot prehranski svetovalec svetoval glede uproabe prehranski dopolnil, ne glede na to ali želiš z njimi izboljšati zdravstveno stanje ali pa jih uporabljati za izboljšanje regeneracije.