fbpx

OSEBNA RAST

Osebni pristop je ključ do uspeha pri osebnem svetovanju – verjamem, da je za uspeh  potrebno iskreno in odprto komuniciranje, saj le tako lahko ustvariva pristno povezavo in skupaj ugotoviva, kako ti lahko pomagam.

Kot osebni svetovalec ti nudim strokovno podporo pri reševanju vsakdanjih težav – v odnosih, pri vzgoji, dvomih … in oporo pri osebni rasti.

Ko se nad nas zgrne množica izzivov, nam je lahko zelo težko.

Vendar vedno obstaja priložnost za osebnostno rast, ki je ob reševanju trenutnih težav tudi investicija v boljšo prihodnost.

Ko enkrat vemo, kaj nam pomaga v težkih trenutkih in kako izkoristiti težke situacije, si to zapomnimo in se lahko naslednjič opremo na lastne izkušnje.

Če imaš težave s samopodobo v odnosih, če dvomiš vase ali imaš razne odpore in strahove, potem sem pravi naslov zate.

S podporo in osebnim coachingom se boš veliko lažje postavil/a po robu težavam psihološkega izvora in v svoj vsakdanjik vnesel/la dobro počutje.

Osebno svetovanje, ki ga opravljam sam, ni le pogovor med dvema osebama in podajanje nasvetov – je ustvarjanje dobrega odnosa, zaupanja in nudenje iskrene pomoči ter opore.

Sam prav dobro vem, kako je, ko se znajdeš v situaciji, iz katere ne najdeš izhoda in nimaš opore. Zato jo želim nuditi vsem, ki si želite boljšega življenja.

Z motivacijo in znanjem s področja psihologije te bom seznanil z raznimi orodji, ki ti bodo prišla prav celo življenje: sidranje, preokvirjanje, meta model jezika, …

Nič ne skrbi, če ti te izrazi niso poznani. Tukaj sem, da jih skupaj spoznava in da bo tvoje življenje polno lepih stvari, ti pa samozavesten/na in pripravljen/a na vse izzive.

Pripravljen/a na preobrat? Premagajva tvoje težave skupaj.