fbpx

OSEBNO TRENERSTVO

Kot osebni trener verjamem, da bi vadba morala biti zabavna, učinkovita in predvsem takšna, ki pozitivno vpliva na vaše življenje.

Osebno trenerstvo pod mojim mentorstvom prinaša edinstven slog vadbe s celostnim pristopom.

Brez psihološke priprave ne bo pravega treninga in ne prehranjevanja, ki je nujno potrebno za rezultate.

Z menoj boš cilje na področju preobrazbe telesa dosegel/a lažje, hitreje in predvsem učinkovitejše.

Vodil te bom skozi proces ter deloval s ciljem, da doseževa resnične in predvsem dolgotrajne rezultate!

Si pripravljen/a?

Izvlekel sem se sam!

MOJA VIZIJA OSEBNEGA TRENERSTVA

Sem celostni osebni trener in delujem s ciljem, da te naučim poiskati zdravo ravnovesje med vadbo, prehrano in mentalno pripravljenostjo.

Pri individualnem treningu poskrbim za učinkovite in zanimive vadbe, vzporedno s hitrim napredkom pa te naučim tudi pravilne in varne izvedbe vaj.

Prav tako bom zate, kot osebni trener, pripravil različne oblike treninga.

Fitnes vadba, trening z lastno telesno težo, pilates ali joga.

Mogoče pa želiš zgolj večjo gibljivost telesa in umirjenost uma?

V kolikor me najameš za svojega osebnega trenerja, ti nikoli ne bo dolgčas, saj moja ponudba zajema res številne oblike vadb.

Zavedam se odgovornosti osebnega trenerstva, zato je moje delo preudarno in individualno prilagojeno.

Sodelovanje z menoj kot osebnim trenerjem poleg učinkovitosti zagotavlja tudi vedno zanimive treninge.

Kot osebni trener poskušam biti vzor v vseh pogledih, zato tudi sam sledim vsem tistim smernicam, ki jih prenašam na svoje stranke.

Kljub letom izkušenj na področju osebnega trenerstva, se nenehno učim in nadgrajujem svoje znanje na področjih anatomije, biomehanike, fiziologije, prehrane in psihologije.

Uživaj na poti do preobrazbe in mi kot svojemu novemu osebnemu trenerju zaupaj svoje cilje!

Individualni trening

Kot osebni trener verjamem, da bi vadba morala biti zabavna, učinkovita in predvsem takšna, ki pozitivno vpliva na tvoje življenje. Osebno trebnerstvo pod mojim mentorstvom prinaša edinstven slog vadbe s celostnim pristopom. Brez psihološke priprave ne bo pravega treninga in ne prehranjevanja, ki je nujno potrebno za rezultate. Z menoj boš cilje na področju preobrazbe telese dosegel/a lažje, hitreje in predvsem učinkovitejše. Vodil te bom skozi proces ter deloval s ciljem, da doseževa resnične in predvsem dolgotrajne rezultate! Si pripravljen/a?

Trening za športnike

Trening za športnike je namenjen tako  vrhunskim kot tudi rekreativnim športnikom, prilagojen pa je ciljem, potrebam in vrsti športa.

Z vajami za moč, gibljivost, vzdržljivost, bova s skupnimi močmi dosegla optimalno pripravljenost in izboljšanje rezultatov v izbranem športu.  Poleg izboljšanih športnih rezultatov,  izboljsanja anaerobne in aerobne zmogljivosti, bova postavila trdne temelje za nadaljnjo športno kariero.

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem na različnih področjih, ki zajema prehrano, vadbo, kot tudi psihološko pripravljenost, se s športniki lahko poistovetim, razumem tvoje potrebe in tako fizične kot psihološke težave. Poskušal ti bom pomagati  ne samo kot trener, temveč kot celostni coach,  motivator, prehranski svetovalec.

Individualni trening v paru

Za takšno obliko treninga se odločajo predvsem pari ali prijatelji, ki želijo pridobiti vse tiste pozitivne vplive individualnega treninga , vendar cenovno bolj ugodno. Glavno vodilo pa je tudi to, da na nek zdrav in aktiven način preživijo svoj prosti čas v družbi svojega partnerja oziroma prijatelja ob vodeni in prilagojeni vadbi za oba.

Vadba za starejše

Vadba za starejše  je namenjena vsem, ki se zavedajo pomena ohranjanja zdravja in gibalnih sposobnosti , ne glede na EMŠO. Vadba za starejše je primerna je tako za tiste, ki si želijo prvič poizkusiti z vadbo, kot tudi za tiste stare mačke.

Vrsta vaj, težavnost in intenzivnost so prilagojene vsakemu posamezniku, kar omogoča optimalen napredek z minimalnim tveganjem za nastanek poškodb.

Vadba za starejše se ne razlikuje kaj dosti od drugih vadb in vsebuje vaje za moč, gibljivost in kondicijo.

Z rednim  obiskovanjem vadbe za starejše,  boste poleg dobrega počutja poskrbeli za primerno telesno težo, preprečevanje osteoporoze gibljivost hrbtenice, sklepov, zdravje srca in preprečevanje raznih drugih težav, ki jih s seboj prinaša starost.

Zaprte manjše skupine

Skupinska vadba je namenjena vsem, ki si želijo trenirati ob prisotnosti prijateljev, znancev, sorodnikov oziroma istomislečih. Torej tistih, ki na skupinski vadbi želijo poskrbeti za svoje telo in izboljšati svoj način življenja.

Zaradi tega ker imajo vadeči  na skupinski vadbi skupen cilj, si medsebojno pomagajo in motivirajo. Treningi so strukturirani iz različnih vaj z  lastno težo in različnimi pripomočki.

Skupinska vadba je primerna za vse starostne skupine in ker gre za manjše skupine, je še vedno prilagojena posamezniku in njegovim ciljem.

Trening na daljavo

Trening na daljavo

Trening na daljavo je namenjen tistim, ki zaradi oddaljenosti ne morejo priti k meni v Vital Center, kjer fizično delujem, a še vedno želijo moje mentorstvo na področju osebnega trenerstva. Razlika od tistega standardnega osebnega trenerstva, je le v tem, da z vami nisem fizično prisoten na vseh treningih.

Naša komunikacija bo potekala preko e-maila, telefona ali pa videoklica kjer vam bom osebno podajal usmeritve glede treninga in prehrane. Pošiljate mi lahko slike svojega napredka, jaz pa vam bom glede na stanje spreminjal program treninga in prehranjevanja. Po potrebi lahko vsak mesec opravimo tudi skupni pregled vadbe in osebni trening v živo.

Prednosti treninga na daljavo:

  • Ugodnejša cena

  • Treninge lahko opravljate kadarkoli v dnevu, saj niste vezani na točno uro z osebnim trenerjem

Čeprav ne boste imeli prisotnega osebnega trenerja na vseh treningih, vseeno poskrbim da pridobite znanje kako trenirati, pravilno izvajati vaje, ter se ustrezno prehranjevati.