fbpx

Dovolj je bilo zgage!

Ta občutek mi je še kako dobro znan. Vsi, ki me poznate, dobro veste, s kakšnimi hudimi težavami sem se spopadal vrsto let. Zdravniki so me praktično odpisali. Klasična medicina mi nikakor ni mogla pomagati. Poslali so me domov in dvignili roke od mene.

Si si kdaj nečesa res močno želel, pa so se ti sanje iz dneva v dan zamikale in odmikale, čeprav si se zanje močno boril?

Si kdaj imel občutek, da bi bilo vse lažje, če bi le imel boljše zdravje,več energije … manj bolečin…?

Ta občutek mi je še kako dobro znan. Vsi, ki me poznate, dobro veste, s kakšnimi hudimi težavami sem se spopadal vrsto let. Zdravniki so me praktično odpisali. Klasična medicina mi nikakor ni mogla pomagati. Poslali so me domov in dvignili roke od mene.


A nisem se dal. Vedel sem, da sem sam odgovoren za sebe in za svoje zdravje in, da se ne dam brez boja. Na poti okrevanja sem poskušal marsikaj. Poskušal sem nazaj pridobiti izgubljeno zdravje in se že takrat začel dobro zavedati, da je

zdravje res tisto nekaj, kar premalo cenimo, ko imamo, ko pa izgubimo, smo zanj pripravljeni iti na konec sveta in za to, da ga dobimo nazaj, porabiti vse svoje prihranke.


Moja pot okrevanja je bila resnično zelo težka. Še posebej zaradi tega, ker na vsakem vogalu prežijo razni šarlatani, ki prodajajo čudežne napitke in zdravila. Po spletu (in seveda tudi med ljudmi) kroži ogromno informacij, ki se velikokrat, ko jih začneš raziskovati izkažejo za dezinformacije. A v vsej poplavi res ne veš, katere so tiste prave, ki bi ti povrnile okrnjeno zdravje.


Na tej poti sem se veliko mučil. A nenazadnje tudi veliko naučil. Poskušal sem marsikaj. Sam sebi sem bil poskusni zajček. Vmes pa ugotovil, da nas od povsod ves čas bombardirajo z napačnimi informacijami. To seveda pripelje tudi do tega, da nas zdravijo na napačen način. Z napačnimi zdravili.

Naše težave velikokrat še poglobijo, namesto, da bi jih olajšali. A vsega tega ne bi ugotovil, če ne bi poskusil skoraj vsega, kar je bilo takrat na tržišču. Poskušal sem razne prehranske dodatke, ki so bili bolj, kot zame dobri za denarnice tistih, ki so jih prodajali. Potem, ko mi nič ni pomagalo, sem dojel, da se moram svojega zdravljenja lotiti popolnoma drugače.

Začeti sem moral tam, kjer vse izvira. Pri sebi. Poglobil sem se globoko vase. In najprej odpravil vsa omejujoča prepričanja, ki sem jih imel. Postal sem samouk medicine s specializacijo iz prebavnega trakta. Učil sem se zase, za to, da pridobim nazaj to, kar sem izgubil. Svoje zdravje. In začel tam, kjer je treba. Pri temeljih.

Začel sem z osnovami in ugotovil, da smo vsi – prav vsi NATEGNJENI… pa ne tako, kot si mnogi izmed nas želimo biti.


V situaciji v kateri sem se znašel sem moral ugotoviti, kaj mi bo pomagalo. Nekaj sestavin sem našel v nekaterih prehranskih dodatkih, ki so mi celo pomagali, a potem se je pojavil nov problem. Sam sem moral sestavljati tisto primerno mešanico, ki je vsebovala vse, kar sem takrat potreboval. To pa je pomenilo, da sem moral na dan zaužiti čisto preveč kapsul. In, da sem zanje zmetal ogromno denarja. A na koncu sem uspel. Pozdravil sem se.

In presrečen sem bil, da sem lahko ponovno začel živeti.  Danes živim in diham s polnimi pljuči…Zdrav, vitalen, poln energije in v življenjski formi. A vseeno je na svetu še toliko ljudi, ki se borite s podobnimi težavami in, bi jih lahko ustavili

veliko preden bi se vam stanje tako poslabšalo, kot se je meni. Če bi le vedeli kako. Zato sem se odločil, da sestavim formulo, ki mi je pomagala in jo zapakiram v eno samo kapsulo. Da vam ne bo potrebno zapravljati dragocenega časa (ki je, ko gre zdravje še kako pomembno) in raziskovati, ter kupovati treh, štirih ali celo petih produktov, da bi našli kombinacijo, ki vam bo pomagala.


Po letih raziskovanja, preizkušanja in doseženih uspehov, je luč sveta ugledal proizvod, ki dejansko deluje. Proizvod, ki je plod mojega dolgoletnega študiranja in raziskovanja, neštetih neprespanih noči in številnih odrekanj. Vanj sem vložil pravo malo bogastvo, a splačalo se je, saj sem v tem času razvil formulo, ki resnično deluje in odstrani vaše težave povezane s prebavo.

VEČ INFORMACIJ

Produkt je unikaten, resnično deluje in je v celoti narejen v Sloveniji, narejen pa je za vse tiste, ki imate podobne težave, kot sem jih imel sam. Želim si namreč, da vam pomaga do boljšega zdravja prebavnega trakta in predvsem do zdravja. Garantiram vam, da gre za najboljši proizvod iz tega področja, ki dejansko deluje! Naročite ga tukaj in se za vedno poslovite od zgage in mnogih prebavnih težav.

 

Zdravje se začne pri zdravi prebavi!

Zakaj kupovati 2 izdelka, ča pa lahko dobite 2 v enem - Vitagest!

Ker z nakupom Vitagesta dobite praktično 2 različna izdelka v enem

HCL + prebavni encimi v enem izdelku!