fbpx

EFT TERAPIJA

Eft Terapija je vedno bolj priljubljen način odpravljanja čustvenih težav, ki se na našem telesu odražajo preko fizičnih simptomov.

Ali veš, da obstaja naraven in neboleč način terapije, ki močno spominja na akupunkturo in, ki ti pomaga, da se znebiš vseh napetosti, ki so se nabrale v tvojem telesu in ti nevede povzročajo težave?

Gre za akupunkturo brez igel.

Verjameš ali ne – takšna terapija prav zares OBSTAJA. Reče se ji metoda tapkanja ali EFT terapija. Njena definicija je, da je to oblika psihološke akupresure, pri kateri se s konicami prstov nežno tapka po meridianih.

Zakaj? Da se znebiš napetosti, ki se je nabrala v tvojem telesu.

Sliši se res kot nekaj čisto bednega, ampak začuda tehnika tapkanja, kot temu pravijo, res deluje. Z njo se lahko pozdravijo razne napetost, traume, odpravlja se strah, zaskrbljenost in še cela paleta drugih težav.

Kot poroča stran, ki je namenjena izključno tapkanju, se z EFT tehniko uravnoveša energetski sistem v telesu. Zaradi tega psihološki stres in fizična bolečina izgineta.

A to še ni vse.

Posledica tapkanja je tudi, da se, po tem, ko se vzpostavi energetsko ravnovesje v telesu, v telesu ponovno povrnejo naravne zdravilne sposobnosti.

Tehnika tapkanja je zanimiva predvsem zaradi dveh stvari:

  • Ker po mojem mnenju lahko velikokrat nadomesti tablete in poskrbi za bolj učinkovito olajšanje, kot jo dajo tablete.
  • Ker si lahko z njo pomagamo sami in to tako, da ne odpravimo le bolečine – posledice, ampak vzrok, ki je povzročil bolezen. To so navadno negativna čustva, ki so se dolga leta kopičila v nas in poskrbela za zastajanje energije.

Da razumemo, kako to deluje, je dobro, da pogledamo na telo kot na energetski sistem (o tem govorim v članku o čakrah – preberete ga lahko tukaj.) za katerega moramo ravno tako skrbeti, kot za svoje fizično telo.

Pri učenju tapkanja vam lahko pomagajo razni terapevti, pomagate si lahko tudi s knjigami, raznimi videi, ki jih najdete na spletu. 

Če ste med tistimi, ki imate svoje energetsko telo že pod kontrolo, niste pa si najbolj blizu s skrbjo za dobro pripravljenost fizičnega telesa, pa sem tukaj jaz – Boban Pauković, osebni trener, ki delujem na holističen način. Pomagam vam lahko izgubiti odvečne kilograme, pridobiti na moči, pri preoblikovanju telesa, pri raznih rehabilitacijah, … Pišite mi ali me pokličite in skupaj bova našla rešitev za vaše težave.

Vir: http://www.efttehnika.si/kaj-je-eft-tehnika

Zakaj kupovati 2 izdelka, ča pa lahko dobite 2 v enem - Vitagest!

Ker z nakupom Vitagesta dobite praktično 2 različna izdelka v enem

HCL + prebavni encimi v enem izdelku!