fbpx

KAKO UČINKOVITO JE HUJŠANJE V 30 DNEH

Shujšaj z mano v 30-dneh. Pripravi se na poletje v 30-dneh. Brez sramu v kopalke – v 30-dneh.

So vam ti naslovi znani?

Sam se nikoli ne bi promoviral na tak način … čeprav priznam, da je to izjemno učinkovit način promocije. Vsak izmed nas si namreč želi ekspresnega načina na katerega bi izgubil odvečno telesno težo, odvečne maščobne blazinice in pridobil tonirano telo, brez, da bi za to moral delati več mesecev.

A dejstvo je, da je to nerealno. Res je, v 30ih dneh lahko dosežemo marsikaj, če se projekta izdelave telesa lotimo pravilno. Če drastično spremenimo prehrano. Če uvedemo brutalne treninge za moč in jih skombiniramo še z urami kardia, mogoče namesto tega izvajamo hude HIIT treninge. Ampak … kaj bo pa potem? Kaj se bo zgodilo takrat, ko bo teh 30 dni mimo? In kaj bo takrat, ko boste dobili te rezultate?

Vprašajte se, če boste ob takšnem naporu in striktni prehrani še vedno motivirani za to, da boste peljali tak življenjski slog naprej ali pa boste od vsega tega tako izčrpani izmučeni in sestradani, da boste, kakor hitro bo mogoče legli na kavč, pograbili burger in pivo, ter se na koncu nagradili še s tortico, ker vam je po enem mesecu brez uspelo v 5-ih minutah pojesti cel burger, spiti pol litra piva in še Coca-colo?

Zavedajte se, da ne smete početi vsega samo zavoljo tega, da bo vaše telo lepše in to na ekspresno hiter način (kar je navadno posledica nekega zunanjega vzgiba, ki sploh ni povezan s tem, da si vi tega želite – navadno to počnete zato, ker greste s kom na morje, ker vam je kdo všeč na katerega želite narediti vtis, ker se želite stlačiti v določeno obleko pred srednješolsko obletnico ….). Vse kar počnete, počnite za to, da boste bolj zdravi, bolj fit in, da se boste dobro počutili v telesu, ki ga imate. Ne ozirajte se na druge in na njihovo mnenje.

Ne posegajte po drastičnih dietah pri katerih se bi odpovedovali vsemu, kar imate radi, ker na dolgi rok s tem ne boste uspeli. Uspelo vam bo kvečjemu shujšati in nato v zelo kratkem času pridobiti nazaj to, kar ste izgubili in še poračunati z obrestmi.

Si tega želite?

Ne.

Izobrazite se o tem, kako hrano potrebuje vaše telo za normalno funkcioniranje. Sprejmite majhne spremembe v načinu funkcioniranja in začnite trenirati tako, kot bi lahko vsaj še 10 let. Ko boste to dosegli, verjemite, da bo FIT telo tudi tukaj. A na ekspres način, ne boste dosegli ničesar drugega kot to, da boste vaše telo šokirali, kar pa ni zdravo ne na fizični in ne na psihični ravni.

Če potrebujete pomoč, sem vam na voljo. Pišite mi, ali pa me pokličite.

Zakaj kupovati 2 izdelka, ča pa lahko dobite 2 v enem - Vitagest!

Ker z nakupom Vitagesta dobite praktično 2 različna izdelka v enem

HCL + prebavni encimi v enem izdelku!