fbpx

NE NASEDAJTE HITRIM “BEACH BODY” DIETAM

Bi se na plaži počutili drugače, če bi kak del vašega telesa izgledal drugače?

Če bi imeli drugačno zadnjico, manjši trebuh ali bolj suha stegna? Ste za to od danes pa do dne, ko boste odšli na morje pripravljeni narediti čisto vse, pa četudi to pomeni, da za nekaj dni vaš kalorični vnos omejite na minimum in, če to istočasno pomeni, da vsak dan naredite dvourni cardio in enourni trening za moč?

NAPAKA!

Kot pristaš zdravega načina življenja vam zgoraj opisanega načina prehranjevanja in treniranja nikakor ne priporočam. Razlogov za to je ogromno, eden izmed njih je tudi ta, da lahko na ta način razvijete slab odnos do hrane, ki lahko na dolgi rok vodi do bolezni povezanih s prehranjevanjem.

Imam pa par nasvetov, ki vam bodo razkrili, kako na zdrav način do telesa kot si ga želite (če ga seveda še nimate).

Začnite preprosto in se za začetek odrečite vsemu, kar pojeste med obroki.

Ne pojejte tistega keksa, ki ga vidite na mizi pri sodelavki, ne poskusite pred kosilom petkrat bologneze omake, ki jo žena dela za na špagete in ne hodite vsak večer na sladoled (če pa se mu res ne morete upreti, ostanite pri eni kepici in navadnem kornetu, namesto, da naročite tri okuse, ker pač radi eksperimentirate). Če ste takih priboljškov vajeni, potem boste na začetku močno hrepeneli po njih in ta korak za vas ne bo tako enostaven, kot se zdi na prvi pogled.  Zato bi bilo super, da preoblikujete vaše obroke in jih naredite bolj kvalitetne, ter bolj polne. To bo povzročilo, da se bo hrepenenje po medobrokih zmanjšalo.
Z bolj polno seveda ne mislim tega, da si privoščite večjo porcijo špagetov, ampak, da obroke obogatite z beljakovinami in jim dodate več zelenjave s čimer poskrbite, da so porcije večje, bolj raznolike, manj kalorične in istočasno bolj hranilne, hkrati pa vam dajejo večji občutek sitosti, ki bo zmanjšal hrepenenje po sladkarijah med obroki.

Ravno tako vam svetujem, da prenehate piti alkoholne in gazirane sladkane pijače. V njih se skrivajo kalorije, ki jih res ne rabite vnašati v telo. Če se gaziranim sladkim pijačam res ne morete upreti, izberite manj kalorične zero različice in, če ste res velik oboževalec piva in si petkovih in sobotnih večerov ne predstavljate brez, da bi jih v družbi prijateljev zvrnili vsaj nekaj, se odločite, da le vsakega tretjega naročite z alkoholom.

Če vam vse to uspe, potem ste na dobri poti do trajne spremembe navad zaradi katerih boste zaživeli bolj zdravo.  V vaše življenje uvedite le še gibanje in treninge, pa boste na zdrav in zabaven način pridobili telo, kot si ga želite. Zelo verjetno to ne bo do tokratnega dopusta, bo pa vsekakor to bolj zdrav in ‘ziher’ način, ki bo omogočal tudi vzdrževanje na novo pridobljenega stanja.

Imate s preoblikovanjem obrokov težave? Nič hudega, pri tem vam lahko pomagam in vam zaupam na kak način lahko preprosto preoblikujete svoje obroke in jih iz nezdravih in nehranilnih z le nekaj majhnimi spremembami spremenite v bolj zdrave, hranilne in takšne, da boste z njihovo pomočjo izgubili dodatne kilograme (kljub temu, da ne boste nikdar lačni). Se sliši mamljivo, kajne?

SAJ JE 🙂

Zakaj kupovati 2 izdelka, ča pa lahko dobite 2 v enem – Vitagest!

Ker z nakupom Vitagesta dobite praktično 2 različna izdelka v enem

HCL + prebavni encimi v enem izdelku!